Open dagen

​Wilt u meer informatie over de Alberdingk Thijm Mavo en het onderwijs?  U bent van harte welkom op de open dag. Tijdens de open dag kunt u kennismaken met onze leerlingen, docenten en medewerkers. U kunt onder andere zien hoe er op de ATM vorm wordt gegeven aan vernieuwend onderwijs, hoe de leerruimtes eruit zien en welke projecten er gegeven worden.

U krijgt van de leerlingen een rondleiding door de school, uw kind kan bij verschillende vakken/leergebieden deelnemen aan activiteiten, u kunt aan alle vakdocenten vragen stellen en u kunt een presentatie over de school en het onderwijs bijwonen. 

Voor ouders is er ook een open avond. Tijdens deze open avond wordt uitgebreid uitgelegd waar de ATM voor staat en hoe het onderwijs wordt vormgegeven.

Wij bieden ouders die belangstelling hebben voor de Alberdingk Thijm Mavo aan om op een gewone schooldag langs te komen voor een rondleiding en oriërenterend gesprek met de schoolleiding. ​

Open lesmiddagen

De open lesmiddagen zijn voor kinderen van groep 8 een goede manier om kennis te maken met de ATM. Zij volgen een middag een aantal echte ATM-lessen, maken kennis met docenten en andere leerlingen. Het is mogelijk om samen met  klasgenoten deel te nemen aan de open lesmiddag. 

Direct een bezoek aanvragen