Wilt u meer informatie over de Alberdingk Thijm Mavo en het onderwijs? U bent van harte welkom op de open dag. Tijdens de open dag kunt u kennismaken met onze leerlingen, docenten en medewerkers. U kunt onder andere zien hoe er op de ATM vorm wordt gegeven aan vernieuwend onderwijs, hoe de leerruimtes eruit zien en welke projecten er gegeven worden.

U krijgt van de leerlingen een rondleiding door de school, uw kind kan bij verschillende vakken/leergebieden deelnemen aan activiteiten, u kunt aan alle vakdocenten vragen stellen en u kunt een presentatie over de school en het onderwijs bijwonen.

 

Voorlichtingsavond voor ouders

Voor ouders is er ook een voorlichtingsavond. Tijdens deze avond wordt uitgebreid uitgelegd waar de ATM voor staat en hoe het onderwijs wordt vormgegeven. 

 

Open lesmiddag

Om een goed beeld van de school te krijgen, is het mogelijk uw kind uit groep 8 deel te laten nemen aan een van de open lesmiddagen. Op deze middag krijgen de groep 8-leerlingen les in drie verschillende vakken van verschillende docenten in verschillende ruimtes.